Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το Robot με τεχνητή νοημοσύνη Albert Einstein είναι εδώ για να σας μάθει φυσική

Πρόκειται να γνωρίσουμε πολλά ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη στα επόμενα χρόνια. Αλλά θα γίνουν τόσο έξυπνα όσο ο Albert Einstein;

Μια εταιρία στο Hong Kong που ονομάζεται Hanson Robotics θέλει να δημιουργήσει ένα ρομπότ που περπατάει και μιλάει, ίδια με τον διάσημο επιστήμονα. Ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης σήμερα ώστε αυτό το project να γίνει πραγματικότητα.
Το ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στο CES 2017. Είναι ένα ρομπότ με ύψος 36 εκατοστά, συνδεδεμένο με Wi-Fi με οποιαδήποτε συσκευή που έχει Android ή iOS. Έρχεται μαζί με ένα app που το ονομάζουν Stein-O-Matic ώστε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί του. Θα σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και περιπέτειας, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του σύμπαντος, παίζοντας μαζί σας μαθηματικά παιχνίδια, λέγοντας αστεία και απαντώντας στις ερωτήσεις σας.
Η Hanson Robotics έχει στόχο να προωθήσει το ρομπότ σε ηλικίες από 13 και άνω. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρία έχει μεγάλες φιλοδοξίες και σκοπός της είναι να βελτιώσει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων με προσιτά και ευφυή ρομπότ που διδάσκουν, εξυπηρετούν και ψυχαγωγούν. Το ρομπότ Albert Einstein θα αρχίσει να στέλνει το προϊόν στους πελάτες την άνοιξη του 2017.


Πηγή 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτα μας βοήθεια και εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα σου χωρίς αμοιβή ;) Κάνε μια ερώτηση όσο χαζή και αν νομίζεις πως είναι...ούτε εμείς τα ξέραμε όλα!
Από το Blogger.

Σχετικά με την σελίδα

Είμαστε όλοι λάτρες της τεχνολογίας,σκοπός μας είναι να σας βοηθάμε και σας ενημερώνουμε!